Vastgestelde paraplu bestemmingsplan “Parkeren”

Logo Beek

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE BEEK;

maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening be-kend, dat vanaf 23 november 2018 tot en met 3 januari 2019, gedurende zes weken ter gemeentesecretarie (publieksbalie), Raadhuisstraat 9, voor een ieder ter inzage ligt het vastgestelde paraplu bestemmingsplan “Parkeren”, zoals vervat in het GML-bestand NL.IMRO.0888.BPPARKEREN18-VA01. Het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn ook in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

De raad heeft tevens besloten voor dit bestemmingsplan geen exploitatieplan vast te stel-len.

Het bestemmingsplan is opgesteld voor de gebieden van de gemeente Beek waarin nog geen parkeernormen in het bestemmingsplan zijn opgenomen.

Er kan gedurende een termijn van zes weken, vanaf de dag na ter inzage legging door een belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingediend alsmede een belanghebbende die redelijkerwijs niet kan worden verweten met betrekking tot het ontwerpbesluit geen dan wel niet tijdig een zienswijze te hebben ingebracht beroep worden ingesteld. Voorts kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden voor zover dit beroep betrekking heeft op de wijzigingen die door de raad in het bestemmingsplan zijn aangebracht.

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag of via https://digitaalloket.raadvanstate.nl. Het instel-len van beroep schort de werking van het besluit niet op. Het gewijzigd vastgestelde be-stemmingsplan treedt in werking de dag na het einde van de beroepstermijn. Indien gedu-rende de beroepstermijn bij de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, wordt de inwerkingtreding van het vaststellingsbesluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Beek, 22 november 2018

Naar boven