Bekendmaking omgevingsvergunning met bijbehorende verklaring van geen bedenkingen Slingelandseweg 17d in Giessenburg

Logo Giessenlanden

 

Burgemeester en wethouders van Giessenlanden maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12 eerste lid, onder a, sub 3 van de Wabo, medewerking verlenen aan afwijkingen van het bestemmingsplan op het perceel Slingelandseweg 17d te Giessenburg. De omgevingsvergunning heeft betrekking op:

  • 1

     

    Bouwen (art. 2.1, lid 1 onder a Wabo)

  • 2

     

    Planologisch afwijken (art. 2.1, lid 1 onder c Wabo)

In de omgevingsvergunning wordt medewerking verleend aan het aanleggen en verhuren van sampans door de exploitanten van de Hanneshoeve, het aanleggen van de bootjes door derden (dagrecreanten/bezoekers theetuin), het plaatsen van het openbaar toilet en de "koffiekot" in de theetuin/picknickweide en met als horeca-activiteiten het schenken van licht-alcoholische dranken in de theetuin/picknickweide op het perceel Slingelandseweg 17d te Giessenburg.

De locatie van de vergunning wordt verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen via planID NL.IMRO.0689.PBslingelandsewg17-vast.

De beschikking , de afgegeven verklaring van geen bedenkingen en de daarbij behorende stukken liggen vanaf dinsdag 20 november 2018, gedurende 6 weken digitaal ter inzage (t/m maandag 31 december 2018).

Gedurende bovengenoemde ter inzage termijn van 6 weken kunnen belanghebbenden, die zienswijzen naar voren hebben gebracht tegen de ontwerpbeschikking of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dat niet hebben gedaan, beroep aantekenen bij de Arrondisse­ments­rechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 50950, 3007 BL Rotterdam. Uw beroepsschrift dient voorzien te zijn van uw naam en adres, de datum, en tegen welke omgevingsvergunning uw beroep zich richt en de redenen van uw beroep.

 

 

Naar boven