Ontwerp Bestemmingsplan Poelveld, kavels oostzijde

Logo Eijsden-Margraten

Burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van donderdag 21 november 2018 tot en met 2 januari 2019 het ontwerp Bestemmingsplan Poelveld, kavels oostzijde (planidenficatienummer NL.IMRO.1903.BPPVELD02-ON01), voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, locatie Amerikaplein 1 te Margraten.

Het ontwerp bestemmingsplan heeft betrekking op het volgende. Ter plaatse van het plangebied geldt het bestemmingsplan Poelveld dat op 26 juni 2007 is vastgesteld en dit plan voorziet in de woningbouwontwikkeling van de woonwijk Poelveld. Dit vigerende bestemmingsplan is opgesteld op basis van een uitgewerkt stedenbouwkundig plan. Aan de oostzijde van het plan zijn gedeelten van een aantal bouwkavels niet geheel bestemd conform het stedenbouwkundig plan. Deze delen van de kavels zijn bestemd met een natuurbestemming in plaats van een woonbestemming. Het voorliggende ontwerp bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische reparatie hiervan.

Voor inzage in het ontwerp bestemmingsplan kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum, telefoonnummer 14 043 of 043 458 8488. Het ontwerp bestemmingsplan is tevens te raadplegen op onze website www.eijsden-margraten.nl en op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1903.BPPVELD02-ON01

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zijn of haar zienswijzen op dit ontwerp bestemmingsplan (bij voorkeur) schriftelijk of mondeling kenbaar maken bij de gemeenteraad, Postbus 10, 6269 ZG Margraten.

Indien u een mondelinge zienswijze naar voren wilt brengen, kunt u contact opnemen met mevr. S. Piek via het telefoonnummer 043-4588488.

 

Eijsden-Margraten,  20 november 2018

Naar boven