Vaststelling bestemmingsplan ‘Vlietskade 80-82’

Logo Gorinchem

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gorinchem maken bekend, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, dat de gemeenteraad op donderdag 8 november 2018 ongewijzigd heeft vastgesteld: het bestemmingsplan ‘Vlietskade 80-82’, NL.IMRO.0512.BP2017179-4001, met de bijbehorende documenten.

 

Het plangebied (4205 NG) van dit bestemmingsplan betreft het perceel Vlietskade 80-82, het kadastrale perceel sectie G. nummer 211.

 

Het bestemmingsplan voorziet in het omzetten van het agrarisch (bouw)perceel Vlietskade 80-82 naar een bedrijfsperceel, voor het vestigen van een servicebedrijf voor melkveebedrijven. Er wordt ook voorzien in de sloop en herbouw van gebouwen met achterstallig onderhoud.

 

Ter inzage

Het bestemmingsplan ligt vanaf woensdag 21 november 2018 tot en met dinsdag 1 januari 2019 tijdens de openingstijden ter inzage in de informatiehoek van het stadhuis, Stadhuisplein 1 in Gorinchem.

Het bestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen op een landelijke voorziening. Via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?woonplaats=gorinchem ziet u de ruimtelijke plannen van de gemeente Gorinchem.

Op de gemeentelijke website www.gorinchem.nl/bestemmingsplannen onder de kop Vastgesteld --> Bestemmingsplan ‘Vlietskade 80-82’ staat een rechtstreekse link naar het digitale bestemmingsplan op de landelijke voorziening.

 

Beroep

Tijdens de termijn van terinzagelegging bestaat de mogelijkheid beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag, in te stellen door belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

Het beroepschrift dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van het beroepschrift en het plan waarop het beroepschrift betrekking heeft.

 

Voorlopige voorziening

Het instellen van beroep schorst de inwerkingtreding van het bestemmingsplan niet. Het bestemmingsplan treden in werking de dag na afloop van de beroepstermijn. Om de inwerkingtreding te schorsen dient er een verzoek om voorlopige voorziening bij de Raad van State te worden ingediend. Indien dit verzoek binnen de termijn van zes weken is ingediend, treedt het bestemmingsplan niet eerder in werking dan nadat op dat verzoek is beslist.

 

Inlichtingen

Voor informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de heer A. Rietveld van de afdeling Welzijn, Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling. Zijn telefoonnummer is 0183 - 65 93 17. E-mailen kan naar a.rietveld@gorinchem.nl.

 

Gorinchem, 20 november 2018

Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ontwikkeling gemeente Goirnchem, Namens deze: A. Rietveld

Naar boven