Onherroepelijk wijzigingsplan "Winkelsestraat 31, Biezenmortel"

Logo Haaren

Burgemeester en wethouders van Haaren maken bekend dat het wijzigingsplan “Winkelsestraat 31, Biezenmortel” onherroepelijk is geworden. Dit wijzigingsplan werd op 6 september 2018 vastgesteld en is op 8 november 2018 onherroepelijk geworden.

Het wijzigingsplan heeft betrekking op de locatie aan de Winkelsestraat 31 te Biezenmortel. Op deze locatie is een agrarisch bedrijf in de vorm van een varkenshouderij aanwezig. De eigenaar van de woning is voornemens om de bestaande bedrijfswoning behorende bij het bedrijf te slopen en een nieuwe woning te realiseren. De woning wordt nagenoeg op dezelfde locatie gerealiseerd. Voor de herbouw van de woning is reeds een omgevingsvergunning verleend. Bij het uitzetten van de woning heeft de eigenaar besloten om de woning iets gewijzigd te situeren, zodat deze beter past in het straatbeeld en de toegangsweg naar het bedrijf voldoende breed blijft. De beoogde situering van de woning is gedeeltelijk gelegen buiten het bouwvlak wat opgenomen is in het vigerende bestemmingsplan. Met dit wijzigingsplan wordt de ontwikkeling mogelijk gemaakt.

Bestemmingsplan inzien

U kunt dit wijzigingsplan inzien bij de balie van de Gemeentewinkel tijdens de openingsuren van het gemeentehuis. U dient hiervoor wel een afspraak te maken. Hiervoor kunt u bellen naar 0411 - 62 72 82. Het plan is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en onze website www.haaren.nl. Hier klikt u onder het kopje “Verhuizen en (ver)bouwen” op “Bestemmingsplannen” en zo komt u bij het wijzigingsplan. Indien u het plan raadpleegt via www.ruimtelijkeplannen.nl, kunt u zowel op het adres zoeken als op het planidentificatienummer. Het planidentificatienummer voor dit plan is NL.IMRO.0788.WP17BZMWINKELSTR31-VA01.

Haaren, 21 november 2018

Burgemeester en wethouders van Haaren

Naar boven