Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Neerijnen Veegplan 2017, herziening Molenstraat 41b Ophemert, gemeente Neerijnen

Logo Neerijnen

 

Burgemeester en wethouders van Neerijnen maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Neerijnen veegplan 2017, herziening Molenstraat 41b Ophemert ter inzage ligt. Dit in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 Algemene wet bestuursrecht.

 

Het plan betreft het omzetten van de agrarische bestemming naar een bedrijfsbestemming en het vergroten van de bouwmogelijkheden voor het bestaande hoveniersbedrijf.

 

 

Het ontwerpbestemmingsplan inzien

Het ontwerpbestemmingsplan en de zakelijke beschrijving ligt van 23 november 2018 tot en met 4 januari 2018 voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis.  Het plan is te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl via planID: NL.IMRO.0304.BPbgMolstr41bOph-1802 . Het plan ligt ook in het gemeentehuis ter inzage. Om van deze mogelijkheid gebruik te maken dient u vooraf een afspraak te maken. In de periode van 21 december 2018 tot en met 4 januari 2019 is het niet mogelijk om het plan op het gemeentehuis in te zien in verband met de sluiting van het gemeentehuis.

 

Reageren op het plan

Tijdens de periode dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze omtrent dit ontwerpplan kenbaar maken.

Schriftelijke reacties kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Neerijnen, postbus 30, 4180BA te Waardenburg. Indien u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, kunt u hiervoor via het team Dienstverlening en Beleid van de gemeente (telefoonnummer 14 0418) een afspraak maken met de beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening.

 

 

Neerijnen, 13 november 2018

Burgemeester en wethouders van Neerijnen

 

Naar boven