Voorontwerp bestemmingsplan Louwewei ong. Jutrijp, Súdwest-Fryslân

Logo Súdwest-Fryslân

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij het voorontwerp van het bestemmingsplan Louwewei ong. Jutrijp ter inzage leggen.

Wat houdt dit bestemmingsplan in?

Het bestemmingsplan maakt de verplaatsing van het agrarisch bedrijf van Mts. Huitema, nu gevestigd aan de Riperwei 22 te Jutrijp mogelijk. Het agrarisch bedrijf heeft op de huidige locatie milieutechnisch gezien geen mogelijkheden om aan de nieuwste eisen te kunnen voldoen. Daarnaast heeft het bedrijf op deze locatie geen uitbreidingsmogelijkheden. Door het oprichten van een nieuw agrarisch perceel kan het agrarisch bedrijf aan de nieuwste eisen voldoen.

Wanneer en waar kunt u de stukken inzien?

Het voorontwerp van dit bestemmingsplan kunt u inzien vanaf 16 november 2018 tot en met 27 december 2018. Dit kan bij de gemeenteloketten in Bolsward en Sneek. Het voorontwerp is ook te bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Het planidentificatienummer van dit bestemmingsplan is: NL.IMRO.1900.2018BPLouwewei-vont

Hoe kunt u reageren?

Tijdens de bovengenoemde termijn kan iedereen een schriftelijke reactie indienen. Deze kunt u sturen aan het college van burgemeester en wethouders van Súdwest-Fryslân, Postbus 10.000, 8600 HA te Sneek.

Wilt u uw zienswijze mondeling geven? Dat kan door het maken van een afspraak met de heer S. Faber van Team Ruimtelijke Ontwikkeling en Economische Zaken via het algemeen telefoonnummer 140515. U moet dit doen vóór 10 december 2018.

Naar boven