Ontwerp Uitwerkingsplan Noorderhemweg 11-15

Logo Kaag en Braassem

Het college van burgemeester en wethouders maakt het volgende bekend. Op grond van de artikelen 3.9a en 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht ligt het ‘ontwerp Uitwerkingsplan Noorderhemweg 11-15’ ter inzage. In het in 2008 vastgestelde bestemmingsplan Braassemerland is voor de verschillende deelgebieden een uitwerkingsplicht opgenomen. Onderhavig uitwerkingsplan is een uitwerking van een deel van een deelgebied van het vastgestelde bestemmingsplan Braassemerland uit 2008. Het betreft een ontwikkeling van maximaal 3 vrijstaande woningen.

Locatie en inhoud van het Uitwerkingsplan Noorderhemweg 11-15

Het voorliggende uitwerkingsplan heeft betrekking op de bestemming 'Woongebied uit te werken 4', gelegen aan de Noorderhemweg in de kern Roelofarendsveen. De beoogde

ontwikkeling van het gebied, genaamd Waterpark, gaat uit van een woongebied met veel groen, water en met vrijstaande en gekoppelde woningen in één tot twee lagen met kap in een relatief lage dichtheid. Ondanks de ligging binnen het 'Woongebied uit te werken 4' is onderhavig plan als een op zichzelf staande ontwikkeling te beschouwen. In ruimtelijke zin wordt aangesloten op het bestaande lint Noorderhemweg.

Wanneer en waar kunt u het plan inzien?

Iedereen kan het ontwerp Uitwerkingsplan Noorderhemweg 11-15 en de bijbehorende stukken van donderdag 15 november  t/m donderdag 27 december 2018 inzien bij de ontvangstbalie in het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. Ook kunt u het uitwerkingsplan digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl met het ID-nummer NL.IMRO.1884.UPNOORDERHEMWEG11-ONT1

Hoe kunt u reageren? 

Tijdens de termijn van de terinzagelegging kan een ieder (bij voorkeur schriftelijk) een zienswijze ten aanzien van het ontwerpuitwerkingsplan kenbaar maken aan het college van Kaag en Braassem via een brief gericht aan Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van gemeente Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen. Onder vermelding van “zienswijze ontwerpuitwerkingsplan Noorderhemweg 11-15”. Als u van de mogelijkheid gebruik wilt maken om mondelinge reactie in te brengen, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Kaag en Braassem.

Algemene informatie

Als u nog vragen heeft naar aanleiding van dit uitwerkingsplan dan kunt u contact opnemen met een van onze klantadviseurs, tel. 071-3327272, e-mail info@kaagenbraassem.nl. Indien u een toelichting wenst is een afspraak noodzakelijk.

 

Naar boven