Staatscourant van het Koninkrijk der Nederlanden

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
BloemendaalStaatscourant 2018, 64771Ruimtelijke plannenHet ontwerpbestemmingsplan Dennenheuvel ligt ter visie

Logo Bloemendaal

Op 1 november 2018 heeft de gemeenteraad van Bloemendaal het ontwerpbestemmingsplan Dennenheuvel vastgesteld. Het Landgoed Dennenheuvel wordt herontwikkelt met als doel om nieuwe woningen en maatschappelijke voorzieningen te realiseren.

Het bestemmingsplan is gebaseerd op de stedenbouwkundige plannen voor Landgoed Dennenheuvel. Het eerste Stedenbouwkundig Plan voor het gehele gebied is al op 6 juli 2017 door de gemeenteraad goedgekeurd en sinds 1 november is ook het stedenbouwkundig plan voor het volkstuinencomplex goedgekeurd. Deze stedenbouwkundige plannen zijn samen opgesteld vertaald in het ontwerpbestemmingsplan.

 

Het ontwerpbestemmingsplan inzien

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 15 november t/m 27 december ter inzage. Gedurende deze periode kunt u het nieuwe bestemmingsplan raadplegen via onze website https://www.bloemendaal.nl/projecten/landgoed-dennenheuvel/

 

Wilt u het nieuwe bestemmingsplan liever op papier inzien? Dan kunt u op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur (en op donderdag tot 19.30 uur) terecht bij het Gemeentehuis aan de Bloemendaalseweg 158 te Overveen.

 

Op 27 november is er een inloopavond

Op dinsdag 27 november van 19.00-20.30uur, is er een inloopavond over het ontwerp bestemmingsplan. Op deze avond is het mogelijk om het plan te bekijken en kunnen vragen gesteld worden. De inloopavond vindt plaats in de voormalige kapel van Klooster Euphrasia aan de Dennenweg 8 te Bloemendaal.

 

Een zienswijze indienen

Vanaf 15 november t/m 27 december kan iedereen een zienswijze indienen op het ontwerp bestemmingsplan Dennenheuvel. U kunt uw zienswijze op de volgende wijze indienen:

  • 1.

    Schriftelijk t.a.v. De Gemeenteraad van Bloemendaal, Postbus 201, 2050 AE te Overveen

Per e-mail: gemeente@bloemendaal.nl.

 

Heeft u nog vragen?

U kunt contact opnemen met mevrouw E. Donkers, 023–5225 741 of e.donkers@bloemendaal.nl