Ontwerpbestemmingsplan “Herziening Stationsomgeving”

Logo Goes

Burgemeester en wethouders van Goes maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 15 november 2018 het ontwerpbestemmingsplan “Herziening Stationsomgeving” gedurende zes weken digitaal is te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0664.BPBS04-ON99 en tevens beschikbaar is via www.goes.nl/bestemmingsplannen. Digitaal inzien kan, indien nodig, ook in het Stadskantoor, M.A. de Ruijterlaan 2 te Goes.

Het ontwerp heeft betrekking op een gedeeltelijke herziening van de bestemmingsplannen “Stationsgebied Zuid-West” en “Goes-West” voor wat betreft enkele percelen grond rondom de in aanbouw zijnde spoorwegonderdoorgang in de nabijheid van de Van Hertumweg – M.A. de Ruijterlaan te Goes.

Gedurende de genoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de raad van de gemeente Goes. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze binnen de genoemde periode is het noodzakelijk tijdig vooraf een afspraak te maken met de heer P.J. Daniëlse via (0113) 249 809 of p.danielse@goes.nl.

Naar boven