Kennisgeving ontwerp besluit Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, uitgebreide voorbereidingsprocedure

Logo Delfzijl

Burgemeester en wethouders van Delfzijl maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van een tijdelijk zonnepark aan de Valgenweg. De vergunning bestaat uit het bouwen van een bouwwerk (art. 2.1, lid 1, sub a Wabo) en het gebruiken van gronden/bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan (art. 2.1, lid 1, sub c Wabo).

 

Ter inzage

De aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen van 15 november 2018 tot en met 27 december 2018 ter inzage in het gemeentehuis te Delfzijl. U kunt hiervoor een afspraak maken bij het Klant Contact Centrum via www.delfzijl.nl, via telefoonnummer 140596 of bij de receptie.

 

Bezwaar

Tijdens de periode van ter inzagelegging kunnen schriftelijk of mondeling zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan ons college. Voor het inbrengen van een mondelinge zienswijze of het inzien van de stukken kan een afspraak worden gemaakt via www.delfzijl.nl, aan de receptie of telefonisch via 14 05 96.

 

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. In spoedeisende gevallen kunnen belanghebbenden de voorzieningenrechter verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Dit verzoek kunt u samen met een kopie van uw beroepschrift sturen aan de voorzieningenrechter van de sector bestuursrecht van de bevoegde rechtbank.

 

U kunt het beroep- en verzoekschrift ook digitaal indienen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

Naar boven