Publicatie terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Omgevingsplan: Veegplan 2’

Logo Boekel

Besluit

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boekel maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Omgevingsplan: Veegplan 2’ met bijbehorende stukken, gedurende zes weken ter inzage ligt bij de publieksbalie van het gemeentehuis tijdens openingstijden. Het plan met bijbehorende stukken is dan tevens raadpleegbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl (IDN: NL.IMRO.0755.OP2016Herziening02-ON01).

Omschrijving bestemmingsplan

Met dit bestemmingsplan worden vier ruimtelijke initiatieven meegenomen. Het gaat om het mogelijk maken van vier Ruimte voor Ruimte‐woningen op drie locaties én de omschakeling van een veehouderij naar kleinschalige bedrijfsactiviteiten. Het is nodig om de bestemming op deze locaties te wijzigen, zodat de gewenste ontwikkelingen planologisch gezien mogelijk worden. Dat gebeurt met dit bestemmingsplan, dat de vorm aanneemt van een partiële herziening. Het gaat over de onderstaande locaties:

  • 1.

    Arendsnest ong., Boekel - Schuin tegenover Arendnest 2 – perceelnummer N158

  • 2.

    Wanroijseweg ong, Venhorst - Achter Zanddelweg 4 – perceelnummer D3305

  • 3.

    Burgt 6, Boekel - perceelnummers M544 en M543

  • 4.

    Bovenstehuis 4 en Waterdelweg 2f, Boekel - perceelnummers L386, L387 en L388.

Daarnaast worden er een aantal ambtshalve wijzigingen doorgevoerd en omissies hersteld.

Aangezien er met de initiatiefnemers anterieure overeenkomsten zijn gesloten, is het kostenverhaal anderszins verzekerd en hoeft er geen exploitatieplan opgesteld te worden.

Zienswijzen

Binnen zes weken vanaf 21 november 2018, kan iedereen een zienswijze indienen naar aanleiding van het ontwerpplan. Voor een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch contact opnemen met de heer J.P.P.M. (Joris) Gerrits, beleidsmedewerker ruimtelijke ordening, via 0492 – 326 800. Uw schriftelijke zienswijze kunt u indienen bij de gemeenteraad, Postbus 99, 5427 ZH te Boekel.

Boekel, 20 november 2018

Naar boven