ontwerpwijzigingsplan  ‘Wijziging 1 - Buitengebied Maasdonk, herziening Kraaijeven/Leiweg ong. Geffen’, Oss

Logo Oss

U kunt reageren op het ontwerpwijzigingsplan ‘Wijziging 1 - Buitengebied Maasdonk,

herziening Kraaijeven/Leiweg ong. Geffen’. Hieronder staat waarover het ontwerpwijzigingsplan gaat en hoe u kunt reageren.

Wat is een bestemmingsplan?

In een bestemmingsplan staat welke functies (‘bestemming’) grond heeft. Bijvoorbeeld wonen, natuur, recreatie of bedrijf. Ook regelt een bestemmingsplan of men op die grond mag bouwen. Dit is bijvoorbeeld belangrijk als u een vergunning vraagt om te bouwen. De gemeente kijkt dan of uw bouwplan in het bestemmingsplan past.

Waar gaat het ontwerpwijzigingsplan ‘Wijziging 1 Kom Geffen - 2018’ over?

Initiatiefnemer wil een woning bouwen op een zelfbouwkavel in het gebied Geffen Oss. In het geldende bestemmingsplan ‘Buitengebied Maasdonk, herziening Kraaijeven/Leiweg ong. Geffen’ is hiervoor een wijzigingsbevoegdheid opgenomen. Met een wijzigingsplan kunnen wij medewerking verlenen.

U kunt het ontwerpwijzigingsplan bekijken

U kunt van donderdag 15 november tot en met woensdag 26 december 2018 de volgende stukken bekijken:

  • 1.

    het ontwerpwijzigingsplan

  • 2.

    andere stukken over het ontwerpwijzigingsplan, zoals de toelichting 

U kunt deze stukken bekijken:

  • 1.

    op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

  • 2.

     (op papier en digitaal) bij de balie Publieksvoorlichting in het gemeentehuis aan de Raadhuislaan 2 in Oss; de balie is open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur, op donderdag tot 20.00 uur 

De bronbestanden van het ontwerpwijzigingsplan zijn digitaal beschikbaar op http://bestemmingsplan.oss.nl/RO-online/0828.

Het identificatienummer van het bestemmingsplan is NL.IMRO.0828.WZ1kraaijevnonggff-ON01 

U kunt reageren op het ontwerpwijzigingsplan

U kunt reageren op het ontwerpwijzigingsplan. Uw reactie noemen we een zienswijze. 

U kunt reageren van donderdag 15 november tot en met woensdag 26 december 2018. U kunt dit schriftelijk doen of mondeling. Let op: u kunt niet per e-mail reageren. 

Wilt u mondeling reageren? Maak hiervoor dan op tijd een afspraak met de heer R. van de Rakt van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, via telefoonnummer 14 0412. 

Wilt u schriftelijk reageren? Stuur dan een brief aan: 

Het college van burgemeester en wethouders van Oss

Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling

Postbus 5

5340 BA OSS 

Geef in uw brief aan dat deze over het ontwerpwijzigingsplan ‘Wijziging 1 - Buitengebied Maasdonk, herziening Kraaijeven/Leiweg ong. Geffen’ gaat. Geef ook aan waarom u het wel of niet eens bent met het ontwerpwijzigingsplan. 

Wat gebeurt er na het ontwerpwijzigingsplan?

Het gaat hier om een ontwerpwijzigingsplan.

Het college stelt waarschijnlijk in het 1e kwartaal van 2019 het definitieve wijzigingsplan vast. Het college neemt dan ook een besluit over uw zienswijze.  

Hebt u nog vragen?

Hebt u nog vragen over deze publicatie? Bel dan met de heer R. van de Rakt van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 14 0412.

   

Naar boven