Vastgesteld wijzigingsplan "Dr.A.Kuyperweg ong. te Beesd", Geldermalsen

Logo Geldermalsen

 

Met ingang van vrijdag 9 november 2018 ligt, op grond van artikel 3.9a Wro, bij het Klantencontactcentrum (op afspraak) op het gemeentehuis in Geldermalsen voor zes weken het ongewijzigd vastgestelde wijzigingsplan “Dr.A.Kuyperweg ong Beesd” ter inzage. Het vaststellingsbesluit maakt onderdeel uit van de planstukken. Tegen het ontwerp waren geen zienswijzen ingediend.

 

De ter inzage gelegde stukken kunt u op afspraak in zien bij het Klantencontactcentrum op het gemeentehuis in Geldermalsen (adres: Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen). Voor het maken van een afspraak neemt u contact op met de Omgevingsdienst Rivierenland (ODR). U kunt ze via (0344-) 579314 of info@odrivierenland.nl. De planstukken zijn ook te raadplegen op www.geldermalsen.nl onder “bestemmingsplan inzien”.

 

Toelichting op de planstukken

Het wijzigingsplan heeft tot doel de planologische basis te leggen voor het vestigen van een agrarisch bouwvlak op het perceel Dr. A. Kuyperweg ong. te Beesd, teneinde de bedrijfsverplaatsing van de Homburg naar genoemde locatie mogelijk te maken en de realisatie van een agrarische loods met bedrijfswoning op te kunnen richten. Tevens maakt deze agrarische bedrijfsverplaatsing de ontwikkeling van het bedrijventerrein Homburg Noord te Beesd mogelijk.

 

Beroep

Gedurende de ter inzage legging van de planstukken (t/m donderdag 20 december 2018) kunnen belanghebbenden die tijdig hun zienswijze bij het college van Ben W hebben ingediend, en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze tegen het ontwerp hebben ingediend, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn.

Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit echter niet inwerking voordat op het verzoek is beslist.

 

publicatiedatum donderdag 8 november 2018

Naar boven