Voorbereidingsbesluit Wagenweggebied 2018

Logo Purmerend

Burgemeester en wethouders van Purmerend maken ingevolge artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend:

De gemeenteraad van Purmerend heeft op 1 november 2018 een voorbereidingsbesluit vastgesteld voor een deel van het Wagenweggebied in verband met de transformatie van bedrijventerrein naar woonbuurt. Het betreft de percelen Wagenweg 1A, 1B en de Burgemeester D. Kooimanweg 4 t/m 14. Doel van het voorbereidingsbesluit is te voorkomen dat zich op deze percelen (ruimtelijke) ontwikkelingen voordoen die niet in lijn zijn met het in 2017 vastgestelde Ambitiedocument Wagenweggebied, maar wel passen binnen het geldende bestemmingsplan “Overwhere-Zuid 2012”.

De identificatiecode van het besluit is NL.IMRO.0439.VBWW2018-va01.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op vrijdag 9 november 2018 en geldt voor de duur van 1 jaar. Het voorbereidingsbesluit met bijgaande kaart ligt met ingang van vrijdag 9 november 2018 gedurende zes weken ter inzage bij de centrale balie van het stadhuis, Purmersteenweg 42 te Purmerend. Tevens kan het worden geraadpleegd op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen dit besluit staat geen bezwaar of beroep open.

 

Naar boven