Ter inzage legging, aanmeldnotitie vormvrije mer-beoordeling voor de oprichting van een jongveebedrijf incl. akkerbouw, Veldstraat 3c, Duiven

Logo Duiven

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken bekend dat met ingang van donderdag 8 november 2018 gedurende zes weken ter inzage ligt:

 

  • -

    het besluit op aanmeldnotitie vormvrije mer-beoordeling voor de oprichting van een jongveebedrijf incl. akkerbouw van Peters-Pleging VOF aan de Veldstraat 3c te Duiven.

Wet milieubeheer 

Op 9 oktober 2018 is door Peters-Pleging VOF een aanmeldnotitie vormvrije m.e.r.-beoordeling ingediend voor de oprichting van een inrichting gelegen aan de Veldstraat 3c te Duiven. Het betreft het oprichten van stal ten behoeve van het houden van 46 stuks jongvee en het oprichten van een akkerbouwbedrijf. Deze activiteit is onderworpen aan een vormvrije m.e.r.-beoordelingsplicht door het bevoegd gezag ingevolge het Besluit milieueffectrapportage juncto hoofdstuk 7 van de Wet milieubeheer.

Burgemeester en wethouders hebben besloten dat er geen milieueffectrapportage hoeft te worden opgesteld. Uit de aanmeldnotitie blijkt dat door de voorgenomen activiteit geen belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu voordoen die het opstellen van een milieueffectrapport noodzakelijk maken.

 

Inzage 

Het besluit en de relevante stukken liggen met ingang van donderdag 8 november 2018 tot en met woensdag 20 december 2018 voor iedereen ter inzage bij het Loket omgevingsvergunning, Koning Willem-Alexanderplein 1 te Duiven. Dit loket is van maandag tot en met vrijdag op afspraak geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur. Daarnaast zijn de stukken digitaal raadpleegbaar op de website van de gemeente Duiven www.duiven.nl

 

Bezwaar en beroep 

Het besluit betreft een procedure ter voorbereiding van een melding Activiteitenbesluit. Conform artikel 6.3 van de Algemene wet bestuursrecht is tegen deze beslissing geen bezwaar of beroep mogelijk, tenzij deze beslissing belanghebbende, los van het voor te bereiden besluit, rechtstreeks in zijn belang treft.

 

Meer informatie 

Voor vragen of inzage van de stukken buiten openingstijden kunt u telefonisch een afspraak maken met mevrouw S. ter Wiel. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 088 695 30 00.

Naar boven