Gemeente Tynaarlo ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Tynaarlo, Wijzigingsplan Osbroeksweg 1 Tynaarlo

Logo Tynaarlo

Burgemeester en wethouders van de gemeente Tynaarlo maken bekend dat het ontwerp-bestemmingsplan Buitengebied Tynaarlo, Wijzigingsplan Osbroeksweg 1, Tynaarlo ter inzage wordt gelegd voor de vaststelling.

Inhoud

Voor het perceel Osbroeksweg 1 Tynaarlo is de agrarische bedrijfsvoering beëindigd. Het huidige gebruik is inmiddels particuliere bewoning. Om dit nieuwe gebruik in overeenstemming te laten zijn met de regels uit het bestemmingsplan dient het huidige bestemmingsplan te worden gewijzigd.

In 2013 heeft de gemeenteraad van Tynaarlo het bestemmingsplan Buitengebied Tynaarlo vastgesteld. Binnen dit bestemmingsplan is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen waarbij de huidige agrarische bestemming kan worden gewijzigd in een woonbestemming. Van deze wijzigingsbevoegdheid wordt nu gebruik gemaakt.

Inzien van de stukken

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van woensdag 7 november 2018 tijdens onze openingstijden gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Kornoeljeplein 1 te Vries. Buiten de openingstijden is inzage van het ontwerpbestemmingsplan na telefonische afspraak mogelijk.

Daarnaast kunt u het ontwerpbestemmingsplan bekijken op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor het raadplegen van dit plan op de landelijke website kunt u gebruik maken van de imrocode (planID) NL.IMRO.1730.BPWOsbroeksweg1-0301.

Wilt u reageren?

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken, kunnen belanghebbenden schriftelijk een zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Tynaarlo, Postbus 5, 9480 AA te Vries. Ook bestaat de mogelijkheid om mondeling te reageren. Wij maken hiervoor graag een afspraak met u.

Informatie

Meer informatie? Neem contact met ons op via info@tynaarlo.nl of via telefoonnummer 0592-266 662.

Naar boven