Vastgesteld uitwerkingsplan Zuidbroek uitwerking 35

Logo Apeldoorn

Vanaf 8 november 2018 ligt gedurende 6 weken ter inzage het besluit van burgemeester en wethouders van 19 oktober 2018 waarbij is besloten het uitwerkingsplan Zuidbroek uitwerking 35 met identificatiecode NL.IMRO.0200.up1037-vas1 vast te stellen. Het plan betreft de bouw van 4 woningen (type twee-onder één kap) aan de Nijbroekseweg in deelgebied Het Rooster, cluster 31 en 32 van de wijk Zuidbroek. Het plan is ongewijzigd vastgesteld.

Tegen het ontwerp van het plan is een zienswijze naar voren gebracht. Burgemeester en wethouders hebben bij de vaststelling geen wijzigingen in het plan aangebracht. Daarom kunnen beroep instellen:

∙ een belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht; en

∙ een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze naar voren te brengen.

Tot en met 20 december 2018 kunt u uw beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het digitale plan is te raadplegen via onze website www.apeldoorn.nl/inzage, onder het kopje Bestemmingsplannen.

Het vastgestelde uitwerkingsplan ligt ook ter inzage bij het Omgevingsloket. De medewerkers van het Omgevingsloket kunnen u meer vertellen over het plan. Bij het Omgevingsloket kunt u alleen op afspraak terecht. Informatie over het maken van een afspraak en over de locatie van het Omgevingsloket vindt u op www.apeldoorn.nl/stadhuis.

Apeldoorn, 7 november 2018

Naar boven