Kennisgeving 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening en ter inzage legging Ontwerpwijzigingsplan ‘Zee, Strand en Duin, strandpaviljoen De Zeespiegel’

Logo Noordwijk

Het college van burgemeester en wethouders van Noordwijk maakt, overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening bekend, dat het wijzigingsplan ‘Zee, Strand en Duin, strandpaviljoen De Zeespiegel’ wordt voorbereid. Het college van burgemeester en wethouders maakt tevens bekend dat het ontwerpwijzigingsplan ‘Zee, Strand en Duin, strandpaviljoen De Zeespiegel’ op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4. van de algemene wet bestuursrecht, ter inzage ligt.

Plan

Het wijzigingsplan heeft betrekking op de zeewaartse verplaatsing van het thans in het bestemmingsplan Zee, Strand en Duin opgenomen bestemmingsvlak ten behoeve van strandpaviljoen De Zeespiegel aan het Duindamseslag. Deze mogelijkheid maakt dus al deel uit van het geldende bestemmingsplan. De zeewaartse verplaatsing is noodzakelijk als gevolg van eisen, gesteld door de waterkeringbeheerder ingeval er sprake is van permanente strandbebouwing.

Ter inzage

Het Ontwerpwijzigingsplan ‘Zee, Strand en Duin, strandpaviljoen De Zeespiegel’ ligt met ingang van donderdag 8 november 2018 tot en met 19 december 2018 ter inzage. Het plan is in te zien in het gemeentehuis aan de Voorstraat 42 te Noordwijk en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met de plancodering NL.IMRO.0575.WPZSDZEESP-ON01.

Zienswijze

Een zienswijze kan door een ieder worden ingediend. Dit moet binnen de termijn van de terinzagelegging (tot en met 19 december 2018) en kan mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Noordwijk, Postbus 298, 2200 AG Noordwijk, onder vermelding van “zienswijze Ontwerpwijzigingsplan De Zeespiegel‘. Voor een eventuele mondelinge inspraakreactie kunt u contact opnemen met het team Ruimtelijke Ontwikkeling, (071) 36 60 000.

 

Naar boven