Bestemmingsplan “Hilvarenbeek Noord - Oostzijde” vastgesteld- publicatie week 45 2018

Logo Hilvarenbeek

Burgemeester en wethouders van Hilvarenbeek maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 6 september 2018 het bestemmingsplan “Hilvarenbeek Noord - Oostzijde” gewijzigd heeft vastgesteld. Bij de vaststelling zijn ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan, zoals dit eerder ter inzage lag, enkele kleine wijzigingen aangebracht naar aanleiding van de reactie van de provincie op het bestemmingsplan. Het bestemmingsplan maakt de bouw van 10 vrijstaande woningen mogelijk op het terrein van het voormalige tuincentrum aan de noordkant van de kern Hilvarenbeek.

 

Besluit hogere grenswaarde

Er is op grond van artikel 83 van de Wet geluidhinder een besluit tot vaststelling van hogere grenswaarden gemaakt ten behoeve van de twee woningen aan de Tilburgseweg. Het concept besluit hogere grenswaarden heeft ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen ingediend en de hogere grenswaarden zijn inmiddels vastgesteld.

 

Inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan, het Besluit hogere grenswaarden en de daarbij behorende stukken kunnen met ingang van vrijdag 9 november 2018 gedurende zes weken door eenieder ingezien en/of digitaal geraadpleegd worden bij team Burgerzaken/KCC van het gemeentehuis. Tevens zijn de stukken te raadplegen op de website van de gemeente Hilvarenbeek (www.hilvarenbeek.nl). Het bestemmingsplan is daarnaast digitaal te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl via de volgende link:

 

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0798.BPHvbnoordoost-VG01

 

Beroep

Bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag kan tijdens de termijn van inzage beroep worden ingesteld.

De mogelijkheid om beroep in te stellen bestaat voor belanghebbenden:

- die tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht;

- aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten, dat zij niet tijdig zienswijzen over het ontwerp bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht;

 

Binnen de beroepstermijn kunnen zij die beroep hebben ingesteld een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de genoemde afdeling.http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0798.BPHvbnoordoost-VG01

Hilvarenbeek, 8 november 2018

burgemeester en Wethouders van Hilvarenbeek,

 

burgemeester

de heer R.F.I. Palmen

secretaris de heer F.M. Jansen

  

Naar boven