Verkeersbesluit, Tijdelijke verkeersmaatregel, parkeerverbod aan de Mert, Broekgraaf en Wadensteinsesteeg, Boeruh rock vrijdag 12 april 2019 van 17:30 uur tot uiterlijk 01:30 uur en zaterdag 13 april 2019 van 08:30 tot uiterlijk 01:30 uur, Herwijnen

Logo Lingewaal

Tijdelijke verkeersmaatregelen tbv evenemententerrein

Op grond van artikel 18 van de Wegenverkeerswet verlenen wij u, onder voorwaarden, de volgende tijdelijke verkeersmaatregelen die geldig zijn op vrijdag 12 april 2019 van 17:30 uur tot uiterlijk 01:30 uur en zaterdag 13 april 2019 van 08:30 tot uiterlijk 01.30 uur:

 

  • Aan de westzijde van de Wadensteinsesteeg op de graaf Reinaldweg dient het bord model D 06 – te worden geplaatst en aan de oostzijde van de Wadensteinsesteeg op de Graaf Reinaldweg dient het bord model D 06 – l te worden geplaatst. Op deze manier wordt het verkeer op de Graaf Reinaldweg in kennis gesteld van het feit dat niet het deel Wadensteinsesteeg ten noorden van de Graaf Reinaldweg ingeslagen mag worden. Voor het plaatsen van borden op de Graaf Reinaldweg dient u toestemming te hebben van de Provincie Gelderland.

  • De Wadensteinsesteeg dient te worden afgesloten voor verkeer. Bezoekers dienen door middel van verwijzingsborden en verkeersbegeleiders via de Nieuwe Steeg en Broekgraaf naar het parkeerterrein geleid te worden. De afsluiting van de Wadensteinsesteeg dient te geschieden middels vier stuks rood- wit afzethekken (klasse III) met hierop een geslotenverklaring, model C - 01 (klasse III). Op de plaatsen zoals aangegeven in de aangeleverde aanvraag.

  • Op de kruising van de Nieuwesteeg met de Broekgraaf dient ook een geslotenverklaring, model C - 01 (klasse III) op een rood-wit afzethek (klasse III) te worden geplaatst met daarbij een tekstbord Uitgezonderd fietsers. Dit om te voorkomen dat gewone bezoekers per abuis de toegangsweg naar het festivalterrein voor deelnemende trucks en trekkers gebruiken en ze aan het einde van de weg zouden moeten keren.

  • Op de kruising Graaf Reinaldweg / Wadesteinsesteeg één stuks rood-wit afzethek met hierop een geslotenverklaring C – 01 en een onderbord “uitgezonderd fietsers”;

  • Op Graaf Reinaldweg aan weerszijde voor de aansluiting met de Wadensteinsesteeg een bord model D – 04.

  • Twee stuks aanduidingsborden ‘Boeruh Rock’ met eronder een pijlbord op de kruising Nieuwesteeg/ Mert tbv toegankelijkheid. Idem op de kruising Mert/ Wadensteinsesteeg.

  • Bij vertrek van bezoekers dient het verkeer via de Wadensteinsesteeg naar de Mert te worden geleid.

 

Tijdelijke verkeersmaatregel tbv het kampeerterrein

Op grond van artikel 18 van de Wegenverkeerswet verlenen wij u de tijdelijke verkeersmaatregel voor vrijdag 12 april 2019 vanaf 17.30 uur tot zondag 14 april 2019 tot uiterlijk 12.00 uur:

 

  • Er geldt een parkeerverbod aan de Mert, Broekgraaf en Wadensteinsesteeg.

  • U dient zorg te dragen voor het afzetten van de Mert, Broekgraaf en Wadensteinsesteeg door middel van 12 stuks parkeerverbodsborden.

  • Dit dient te gebeuren met afzettingen die klasse III gecertificeerd zijn (vol reflecterend).

 

De volgende voorwaarden worden aan het verlenen van deze tijdelijke verkeersmaatregelen gesteld:

 

  • U draagt er zorg voor dat het doorgaand verkeer zo min mogelijk wordt gehinderd. De normen van verkeersveiligheid en de regelgeving op grond van de Wegenverkeerswet dienen strikt in acht te worden genomen.

  • U dient zelf zorg te dragen voor de benodigde dranghekken en verwijzingsborden.

Naar boven