Voorontwerp bestemmingsplan 'Cottessen 10c te Vijlen'

Logo Vaals

Burgemeester en Wethouders maken bekend dat gedurende de periode van vrijdag 2 november 2018 tot en met donderdag 13 december 2018 het voorontwerp bestemmingsplan “Cottessen 10c te Vijlen” ter inzage ligt. Het voorliggende bestemmingsplan voorziet in een nieuw planologisch kader om een kleinschalig kampeerterrein (die enkel geopend is tussen 15 maart en 31 oktober) mogelijk te maken.

In deze periode kan het plan tijdens de openingsuren van het gemeentehuis worden ingezien bij de sector Ruimte. Tevens kunnen de plannen vanaf 2 november 2018 op de gemeentelijke website www.vaals.nl en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl worden bekeken.

Gedurende genoemde periode kan iedereen zijn of haar inspraakreactie indienen. De reacties kunnen schriftelijk worden gericht aan het college van Burgemeester en Wethouders van Vaals, postbus 450, 6291 AT Vaals onder vermelding van “Inspraakreactie voorontwerp Cottessen 10c te Vijlen”. Tevens is het mogelijk om uw inspraakreactie in een gesprek te geven. U belt met mevrouw S. Pieters of de heer T. Keulders voor een afspraak via (043)3068568.

Naar boven