Rectificatie Ontwerpwijzigingsplan ‘Kruising Hoornaar’

Logo Giessenlanden
  •  

    Burgemeester en wethouders van Giessenlanden maken bekend dat het ontwerp van het wijzigingsplan ‘Kruising Hoornaar’ digitaal ter inzage ligt. Het wijzigingsplan als bedoeld in artikel 3.6 Wro betreft het perceel gelegen ten zuidwesten van de kruising Hoornaar en heeft ID nummer NL.IMRO.0689.WO3011-ont1. 

De nieuwe woningen komen op de “Stier-locatie” in het centrum van Hoornaar. De Stier-locatie is gelegen ten zuidwesten van de kruising Hoornaar. Voor het gebied is een ontwikkeling beoogd die uitgaat van de 8 grondgebonden rijwoningen en 2 halfvrijstaande woningen. Vijf woningen worden ontwikkeld via Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) en vijf woningen door de woningbouwcoöperatie ‘Kleurrijk Wonen’.

 

Het ontwerpwijzigingsplan bestaat uit een verbeelding en planregels en gaat vergezeld van een toelichting.

 

Het ontwerpwijzigingsplan is vorige week donderdag 25 oktober reeds gepubliceerd, echter vanwege publicatieproblemen is het niet gelukt om het plan op een correcte manier aan te bieden op ruimtelijkeplannen.nl. Vandaar dat het ontwerpwijzigingsplan ‘Kruising Hoornaar’ een week later ter inzage gaat.

Het ontwerp van het wijzigingsplan vanaf vrijdag 2 november 2018 gedurende zes weken digitaal ter inzage (t/m donderdag 13 december 2018). U kunt de stukken inzien bij het klantcontactcentrum van het gemeentehuis. Ook kunt u de stukken raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze site selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft om het bestemmingsplan op te roepen op het scherm.

Gedurende bovengenoemde ter termijn van 6 weken kunnen belanghebbenden bij het college zowel mondeling als schriftelijk een zienswijze naar voren brengen over dit plan. De schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het College van de gemeente Giessenlanden, Postbus 1, 4223 ZG Hoornaar. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze moet een afspraak worden gemaakt. U kunt hiervoor op werkdagen contact opnemen met de heer M. Wouda via telefoonnummer 0183 583838.

 

Naar boven