Vaststelling bestemmingsplan 'Bedrijventerrein Rode Beek'

Logo Onderbanken

31 oktober 2018 | Zaaknummer: | 14573| 36744

Burgemeester en wethouders van de gemeente Onderbanken maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8, lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 27 september 2018 het bestemmingsplan "Bedrijventerrein Rode Beek" ongewijzigd heeft vastgesteld.

Plangebied

Het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Rode Beek” heeft betrekking op het gebied gelegen tussen de Buitenring, de N274 en Molenvaart. Het betreffende gebied is deels gelegen in de gemeente Onderbanken en deels in de gemeente Brunssum. De gemeenten Onderbanken en Brunssum zijn overeengekomen om hier gezamenlijk een bedrijventerrein te ontwikkelen.

Wijzigingen

Het bestemmingsplan is ongewijzigd vastgesteld.

Inzage en beroep

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 1 november tot en met woensdag 12 december 2018 tijdens de reguliere openingstijden ter inzage in het gemeentehuis aan de Kloosterlaan 7 te Schinveld. Voor het inzien buiten de openingstijden kan contact worden opgenomen met de behandelend ambtenaar, dhr. F. Drissen, telefoon 045-5278787.

Het vastgestelde bestemmingsplan is tevens digitaal beschikbaar via de landelijke voorziening http://www.ruimtelijkeplannen.nl/ via NL.IMRO.0881.BPBTRodebeek-VG01 of de gemeentelijke website www.onderbanken.nl >wonen, werken en leven>wonen en bouwen> bestemmingsplannen>bestemmingsplan Bedrijventerrein Rode Beek. Het plangebied van de gemeente Brunssum kunt u ook raadplegen via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/: NL.IMRO.0899.BPBTRodebeek-VA01

Gedurende de inzagetermijn (tot en met 12 december 2018) kan tegen dit besluit van de gemeenteraad schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingediend door:

  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend bij de gemeenteraad;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen;

  • belanghebbenden voor zover het betreft de wijzigingen die door de gemeenteraad zijn aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan.

Inwerkingtreding

Het vastgestelde bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn naast het beroepschrift tevens een verzoek is ingediend om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak, wordt de inwerkingtreding van het plan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Schinveld, 31 oktober 2018

Burgemeester en wethouders van Onderbanken

Naar boven