Ontwerpbestemmingsplan ‘Achterweg tussen 2 en 6 ’ Nieuwe Wetering

Logo Kaag en Braassem

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken, op grond van artikel 1.3.1. Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend dat met ingang van donderdag 1 november 2018 gedurende zes weken het bestemmingsplan ‘Achterweg 2 en 6’ als ontwerp ter inzage ligt.

Locatie en projectinhoud

Initiatiefnemer wil in het plangebied Achterweg tussen 2 en 6, kadastraal bekend AKM01B6097 te Nieuwe Wetering een woonbestemming realiseren. Hiervoor is een ontwerpbestemmingsplan opgesteld. Voorliggend initiatief komt voort uit een principeverzoek.

Wanneer en waar kunt u het plan inzien?

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende stukken liggen van donderdag 1 november 2018 t/m woensdag 12 december 2018 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage. Het bestemmingsplan is op www.ruimtelijkeplannen.nl met IMRO-nummer NL.IMRO.1884.BPACHTERWEG2EN6-ONT1 in te zien. Verder kan het ontwerp worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis van de gemeente Kaag en Braassem, Westeinde 1 in Roelofarendsveen.

Hoe kunt u reageren?

Tijdens de termijn van de terinzagelegging kan eenieder (bij voorkeur schriftelijk) een zienswijze ten aanzien van het ontwerp kenbaar maken aan de gemeenteraad van Kaag en Braassem. Als u van de mogelijkheid gebruik wilt maken om mondelinge reactie in te brengen, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Ontwikkeling van de gemeente Kaag en Braassem.

Algemene informatie

Als u nog vragen heeft naar aanleiding van dit bestemmingsplan dan kunt u contact opnemen met een van onze klantadviseurs, tel. 071-3327272, e-mail info@kaagenbraassem.nl. Indien u een toelichting wenst is een afspraak noodzakelijk.

 

Naar boven