Vastgesteld bestemmingsplan Camping de Weerd

Logo Venlo

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) de terinzagelegging bekend van:

 

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘ Camping de Weerd’ te Velden ( Imro nummer NL.IMRO.0983.BP201502CAMDEWEERD-VA01 )

 

Camping de Weerd is gelegen aan de Weerdweg 22 te Velden. Het plan voorziet in een transformatie van het bestaande gedeelte van de camping en een uitbreiding aan de overzijde van de Weerdweg met een oppervlakte van ongeveer 2,37 ha., waar ruimte wordt gecreëerd voor toeristische overnachtingen. Tevens voorziet het plan in landschappelijke en ecologische inpassingen zoals o.a. een ruimere en groenere opzet van de bestaande camping, de realisatie van een brede natuurzone aan de noordzijde, de inrichting van het uitbreidingsdeel als boomgaardcamping met een natuureducatieterrein aan de zuidzijde.

 

Het vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt vanaf 8 november tot en met 20 december 2018 ter inzage en kan als volgt worden geraadpleegd:

  • Analoog in het Stadskantoor Venlo, Hanzeplaats 1 te Venlo. De stukken kunnen hier analoog en digitaal worden ingezien. Inzage van stukken is in het Stadskantoor uitsluitend mogelijk op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum (KCC) via telefoonnummer 14 077.

  • Via elektronische weg via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl, met het volgende identificatienummer NL.IMRO.0983.BP201502CAMDEWEERD-VA01.

 

Via de gemeentelijke website www.venlo.nl is tevens een link naar de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl beschikbaar.

 

Gedurende de periode van 8 november tot en met 20 december 2018 kan een belanghebbende die tijdig een zienswijze tegen het ontwerp-besluit heeft ingediend alsmede een belanghebbende die redelijkerwijs niet kan worden verweten met betrekking tot het ontwerp-besluit geen dan wel niet tijdig een zienswijze te hebben ingebracht tegen het vaststellingsbesluit beroep instellen. Ten aanzien van de in het bestemmingsplan aangebrachte wijzigingen kan eenieder beroep instellen.

 

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Burgers kunnen ook digitaal via DigiD beroep instellen. Daarvoor moet u beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Advocatuur, bedrijven en (overheids)organisaties kunnen nog niet digitaal procederen. Kijk op https://digitaalloket.raadvanstate.nl voor de voorwaarden. Aan het instellen van beroep zijn kosten verbonden. Het instellen van beroep schort de werking van een besluit niet op. Indien gedurende de beroepstermijn bij de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, wordt de inwerkingtreding van het vaststellingsbesluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

 

Venlo, 7 november 2018

Naar boven