Voorbereiding bestemmingsplannen

Logo Beek

OPENBARE BEKENDMAKING

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE BEEK;

Maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij voornemens zijn de volgende bestemmingsplannen voor te bereiden:

1. Bestemmingsplan ‘Heggerweg 5 te Spaubeek’, kadastraal bekend als gemeente Beek, sectie N, nummers 389, 395, 533, 568, 572 en 573 ten behoeve van het herbestemmen van het monumentale pand ‘Huis ten Dijcken’ tot natuurlandgoed, de realisatie van twee nieuwe wooneenheden naast de twee huidige eenheden en een toeristisch recreatieve invulling.

2. Bestemmingsplan ‘Hubertusstraat 47 - 49a te Genhout’, kadastraal bekend als gemeente Beek, sectie C nummers 3138, 3139 en 2748 ten behoeve van de bestemmingswijziging van de bedrijfsfunctie naar een woonfunctie en de realisatie van een bouwkavel ter plaatse van het garagebedrijf aan de Hubertusstraat 47a en 49.

3. Bestemmingsplan ‘Vliegveldweg 62 te Beek’, kadastraal bekend als gemeente Beek, sectie L, nummer 97 ten behoeve van de realisatie van een nieuwe houten loods en het actueel bestemmen van de bestaande woning.

Met betrekking tot deze bestemmingsplannen worden thans nog geen stukken ter inzage gelegd. Omtrent deze plannen kunnen ook nog geen zienswijzen naar voren worden gebracht. Ook wordt nog geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen.

Te zijner tijd zullen de ontwerp bestemmingsplannen ter inzage worden gelegd en dan zal de mogelijkheid bestaan om zienswijzen naar voren te brengen. De kennisgeving van de terinzagelegging van de ontwerp bestemmingsplannen zal in de Staatscourant, in VIA beek en via elektronische weg worden gepubliceerd.

Beek, 1 november 2018

Naar boven