Ontwerp bestemmingsplan “Spaubeekerstraat Ong."

Logo Beek

OPENBARE BEKENDMAKING

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE BEEK;

maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat vanaf 2 november 2018 tot en met 20 december 2018, gedurende zes weken ter gemeentesecretarie (publieksbalie), Raadhuisstraat 9, voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp van het bestemmingsplan “Spaubeekerstraat Ong.", zoals vervat in het GML-bestand NL.IMRO.0888.BPSpaubeekstrong18-ON01. Het ontwerp bestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn ook in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerp bestemmingsplan heeft betrekking op het wijzigen van de bestemming ‘Agrarisch met waarden – Landschap tevens kernrandzone’ naar de bestemming ‘Wonen’ in verband met het realiseren van een bouwkavel (kadastraal bekend gemeente Beek, sectie I, nr. 930). Het betreffende perceel is gelegen tussen de woningen aan de Spaubeekerstraat 26 en 20 te Neerbeek.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder zowel schriftelijk als mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken. De voorkeur gaat uit naar het indienen van schriftelijke zienswijzen. Deze kunt u richten aan de gemeenteraad van Beek, Postbus 20, 6190 AA Beek.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens openingstijden contact opnemen met de publieksbalie (tel. 046 – 43 89 222). De behandelend ambtenaar neemt vervolgens contact met u op.

Beek, 1 november 2018

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN BEEK,

namens dezen,

Luc Bischoff

Afdelingshoofd Ruimte

Naar boven