Ontwerpbestemmingsplan en exploitatieovereenkomst ‘Wilhelminastraat 22-24 in Mijnsheerenland’

Logo Binnenmaas

Het college van Binnenmaas maakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Wilhelminastraat 22-24 in Mijnsheerenland’ van 5 november 2018 tot 17 december 2018 ter inzage ligt. Met dit bestemmingsplan wordt het mogelijk gemaakt om twee woningen met bijbehorende bouwwerken en voorzieningen op de percelen Wilhelminastraat 22-24 in Mijnsheerenland (kadastraal perceel gemeente Mijnsheerenland, sectie D, nummers 2937 en 2938) te realiseren.

Ter inzage

Tijdens de ter inzage termijn kan het ontwerpbestemmingsplan op afspraak (digitaal) worden ingezien bij de balie Omgevingszaken in het gemeentehuis. Ook zijn de stukken te bekijken via www.binnenmaas.nl (onder ‘Actueel / Bekendmakingen en besluiten’) en via www.ruimtelijkeplannen.nl (onder IMRO-code NL.IMRO.0585.BPMHLWHSTR22-ON01).

Zienswijze indienen

Tijdens de periode dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan een ieder (bij voorkeur schriftelijk) een zienswijze indienen. Deze zienswijze kan worden gericht aan de gemeenteraad van Binnenmaas, Postbus 5455, 3299 ZH Maasdam. Voor het geven van een mondelinge zienswijze of voor een meer uitgebreide toelichting kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met de balie Omgevingszaken, via tel. 14 078.

Exploitatieovereenkomst

Het college van Binnenmaas maakt bekend dat zij op grond van artikel 6.24 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening op 11 oktober 2018 een overeenkomst hebben gesloten met de heer G.J. Mondeel, met betrekking tot het de hierboven genoemde ontwikkeling aan de Wilhelminastraat in Mijnsheerenland. In de overeenkomst zijn de wederzijdse verplichtingen en het verhalen van de kosten van de grondexploitatie vastgelegd.

Een zakelijke beschrijving van de exploitatieovereenkomst ligt gelijktijdig met het ontwerpbestemmingsplan ter inzage bij de balie Omgevingszaken in het gemeentehuis. Het indienen van een zienswijze of bezwaarschrift tegen de exploitatieovereenkomst is niet mogelijk.

 

]

Naar boven