Vastgesteld bestemmingsplan Dokkum – Hoedemakersweg

Logo Dongeradeel

De gemeenteraad heeft op 18 oktober 2018 het bestemmingsplan “Dokkum – Hoedemakersweg” ongewijzigd vastgesteld (NL.IMRO.0058.BPDKRS2018P1-VG01).

Het plan en bijbehorend raadsbesluit liggen van 1 november tot en met 12 december 2018 ter inzage in het gemeentehuis aan de Koningstraat 13 in Dokkum. U kunt dit bestemmingsplan ook op internet raadplegen op: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0058.BPDKRS2018P1-VG01.

Dit bestemmingsplan voorziet in de wijziging van de bestemming van het perceel op de hoek van de Hoedemakersweg en de Allert Jacob van der Poortstraat te Dokkum, ten noorden van de Allert Jacob van der Poortstraat 1 te Dokkum (kadastraal bekend gemeente Dokkum, sectie B nummer 557 gedeeltelijk). Thûs Wonen is voornemens vijf woningen te realiseren op het perceel.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep instellen kunnen alleen zij die een zienswijze hebben ingediend, of zij die redelijkerwijs niet in staat waren om een zienswijze in te dienen.

Degene die beroep instelt kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven