Ontwerbestemmingsplan Grenscorrectie Nederland - België

Logo Eijsden-Margraten

Burgemeester en wethouders van de gemeente Eijsden-Margraten maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van donderdag 1 november 2018 tot en met woensdag 12 december 2018 het ontwerpwerpbestemmingsplan Grenscorrectie Nederland – België (planidentificatienummer NL.IMRO.1903.BPGRC01-ON01), voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, locatie Amerikaplein 1 te Margraten.

Het plangebied betreft de gronden die op grond van het Memorandum van Overeenstemming deel uitmaken van de grenscorrectie tussen het Koninkrijk België en het Koninkrijk der Nederlanden. Gronden in en langs de Maas die sinds 1 januari 2018 deel uitmaken van het grondgebied van de gemeente Eijsden-Margraten.

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in een planologisch-juridisch kader voor deze gronden. Tevens neemt het ontwerpbestemmingsplan de beschermende werking over van geldende voorbereidingsbesluit Grenscorrectie Nederland-België dat sinds 1 januari 2018 van kracht is.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zijn of haar zienswijzen op dit ontwerpbestemmingsplan (bij voorkeur) schriftelijk of mondeling kenbaar maken bij de gemeenteraad, Postbus 10, 6269 ZG Margraten.

Voor inzage in het ontwerpbestemmingsplan of indien u een mondelinge zienswijze naar voren wilt brengen, kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum, telefoonnummer 14 043 of 043 458 8488.

Het ontwerpbestemmingsplan is tevens te raadplegen via de website www.eijsden-margraten.nl en op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1903.BPGRC01-ON01.

 

Eijsden-Margraten, 31 oktober 2018

Naar boven