Voorontwerpbestemmingsplan ‘Arkel, Stationsweg 3-5’

Logo Giessenlanden

Burgemeester en wethouders van Giessenlanden maken bekend dat het voorontwerp van het bestemmingsplan ‘Arkel, Stationsweg 3-5’ digitaal ter inzage ligt. Het bestemmingsplan als bedoeld in artikel 3.1 Wro heeft idnummer NL.IMRO.0689.BP1016-von1.

 

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel tussen Stationsweg 3 en 5 in Arkel.

 

Het plan betreft de nieuwbouw van een vrijstaande woning in de eerste lijn langs de Stationsweg op het kavel tussen de woningen Stationsweg 3 en 5 te Arkel.

 

Het voorontwerpbestemmingsplan bestaat uit een verbeelding en planregels en gaat vergezeld van een toelichting.

 

Ter inzage en inspraak

Conform de inspraakverordening van de gemeente ligt het voorontwerp van het bestemmingsplan vanaf vrijdag 26 oktober 2018 gedurende zes weken digitaal ter inzage (t/m donderdag 6 december 2018). U kunt de stukken digitaal inzien bij het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis. Ook kunt u de stukken raadplegen op de site www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze site selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft om het bestemmingsplan op te roepen op het scherm.

 

Gedurende bovengenoemde ter inzage termijn van 6 weken kan eenieder bij het college zowel mondeling als schriftelijk een inspraakreactie naar voren brengen over dit plan. De schriftelijke inspraakreacties kunnen worden gericht aan het College van de gemeente Giessenlanden, Postbus 1, 4223 ZG Hoornaar. Voor het naar voren brengen van een mondelinge inspraakreactie moet een afspraak worden gemaakt. U kunt hiervoor op werkdagen contact opnemen met de heer J. Joosen, beleidsmedewerker RO., telefoonnummer 0183 583838 of bij zijn afwezigheid met mevrouw L. Bode.

Naar boven