Ontwerp bestemmingsplan Masterplan Tholen

Logo Tholen

Burgemeester en wethouders van gemeente Tholen geven kennis van de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan:

Bestemmingsplan: Masterplan Tholen.

Plangebied:  percelen van sport- en onderwijsvoorzieningen rondom de Zoekweg in Tholen alsmede omliggende percelen.

Aanleiding: Dit bestemmingsplan heeft tot doel de ontwikkelingen uit het door de gemeenteraad vastgestelde Masterplan Tholen, onderdeel Sport & Onderwijs, mogelijk te maken alsmede de ontwikkeling van fase 1 van het woongebied Molenvlietsedijk.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 26 oktober 2018 tot en met 6 december 2018, dus gedurende zes weken, ter inzage in de leesruimte van de centrale hal van het gemeentehuis te Tholen, Hof van Tholen 2 te Tholen.

U kunt de stukken online inzien via www.overheid.nl of op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan heeft het kenmerk NL.IMRO.0716.bpmasterplanTHL‐OW01.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tholen.

Schriftelijke reacties kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging naar het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tholen, Postbus 51 te 4690 AB Tholen, gestuurd worden. Schriftelijke reacties kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging ook per e-mail worden aangeboden via het e-mailadres gemeente@tholen.nl ter attentie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, Vergunningen en Handhaving.

 

Naar boven