Bekendmaking voorbereiding bestemmingsplan “Perendreef, Asperen”, gemeente Lingewaal

Logo Lingewaal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaal maken op grond van artikel 1.3.1. Bro (Besluit ruimtelijke ordening) bekend een bestemmingsplan voor te bereiden op de Perendreef te Asperen. Conform artikel 1.3.1 lid 2 Bro melden wij dat wij geen gelegenheid bieden om inhoudelijk te reageren op het voornemen tot het voorbereiden van het bestemmingsplan en dat wij de betrokken onafhankelijke instanties niet in de gelegenheid stellen advies uit te brengen over dit voornemen.

Toelichting

Het plan betreft de realisatie van vier vrijstaande woningen. De vier vrijstaande woningen kunnen worden gezien als de fysieke afronding aan de noordzijde van de nieuwbouwwijk “De Eng” in de kern Asperen.

Bekendmaking ter inzagelegging voorontwerpbestemmingsplan “Perendreef,

Asperen”.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaal maken op grond van de Inspraakverordening Lingewaal 2005 de ter inzagelegging bekend van het voorontwerp-bestemmingsplan “Perendreef, Asperen” met planidentificatienummer:

 NL.IMRO.0733.BpAspPerendreef-VO01.

Toelichting

Zie hierboven.

Ter inzage

Vanaf 25 oktober 2018 ligt het voorontwerpbestemmingsplan “Perendreef, Asperen” gedu-rende zes weken (tot en met 5 december 2018) voor een ieder ter inzage. Het plan is tijdens openingstijden in te zien bij de receptie van het gemeentehuis in Asperen. Buiten de openingstijden om kunt u telefonisch een afspraak maken via 0345 – 63 40 00. Het plan staat ook op www.lingewaal.nl/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Inspraak

Tijdens de termijn van ter inzagelegging kunt u schriftelijk een inspraakreactie indienen onder vermelding van “inspraakreactie “Perendreef, Asperen”, gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Raadhuisplein 3, 4147 AN Asperen.

 

Naar boven