Wet geluidhinder, Hogere Grenswaarden

Logo Haarlemmermeer

In het kader van het wijzigingsplan “Buitengebied Midden 2e wijziging” is voor het bouwen van nieuwe woningen op de locatie aan Hillegommerdijk 201-205A te Lisserbroek, dienen Hogere grenswaarden wegverkeerslawaai te worden vastgesteld voor de realisatie van deze woningen. Dit is vanwege het feit dat de geluidbelasting ten gevolge van het wegverkeerslawaai van de Hillegommerdijk en de N207 op de gevels van de nieuw te bouwen woningen hoger is dan de wettelijke voorkeursgrenswaarde van 48 dB.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Haarlemmermeer zijn van plan om voor het bovengenoemde wijzigingsplan op grond van art. 110a van de Wet geluidhinder hogere grenswaarden vast te stellen.

Vanaf 25 oktober 2018 ligt het ontwerpbesluit met bijlage(n) gedurende zes weken ter inzage in het raadhuis te Hoofddorp. Het raadhuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00-13.00 uur.

Op afspraak zijn de stukken dagelijks ook in te zien van 13.00-17.00 uur en op dinsdagavond van 17.00–20.00 uur. Een afspraak maakt u via 0900 – 1852

 

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze ten aanzien van het ontwerpbesluit zowel schriftelijk als mondeling naar voren brengen.

Schriftelijk kan dit door een brief te richten aan burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer t.a.v. de Clustermanager Ruimtelijke Ontwikkeling, Postbus 250, 2130 AG Hoofddorp.

Mondeling kan dit bij het Informatiecentrum in het raadhuis te Hoofddorp.

U kunt niet per e-mail zienswijzen indienen.

 

Naar boven