Kennisgeving melding Besluit algemene regels milieu mijnbouw Vermilion Energy Netherlands B.V. te Harlingen, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Op 3 oktober 2018 heeft de Minister van Economische Zaken en Klimaat een melding ingevolge het “Besluit algemene regels milieu mijnbouw” ontvangen van Vermilion Energy Netherlands B.V. te Harlingen.

De melding heeft betrekking op een voorgenomen activiteit op de bestaande inrichting Waalwijk Zuid, gelegen de Ruilverkavelingsweg te Loon op Zand, op de percelen kadastraal bekend gemeente Loon op Zand, sectie E, nummers 3508, 3510 en 3511.

De voorgenomen activiteit betreft het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden in de bestaande aardgasproductieput WWS-02, met behulp van een mobiele installatie. De werkzaamheden zullen overdag en gelijktijdig plaatsvinden. Transporten zullen zoveel mogelijk geconcentreerd plaatsvinden tijdens de daglichtperiode (7.00-19.00).

De werkzaamheden zullen naar verwachting begin november 2018 aanvangen en naar verwachting medio november 2018 zijn afgerond.

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot mw. K. Kaya (tel. 070 – 379 77 68).

Naar boven