Vaststellen bestemmingsplan Ten noorden van Middelburgseweg 3

Logo Waddinxveen

De gemeenteraad heeft op 17 oktober 2018 het bestemmingsplan ‘Ten noorden van Middelburgseweg 3’ ongewijzigd vastgesteld.

De locatie ten noorden van de Middelburgseweg 3 wordt getransformeerd naar een woonlocatie. Er worden op de plaats van de voormalige witlofkwekerij drie grondgebonden woningen met bijbehoren gerealiseerd.

Figuur 1: globale ligging plangebied

Het ontwerpbestemmingsplan heeft gedurende zes weken ter inzage gelegen van 19 april 2018 tot en met 30 mei 2018. De ingediende zienswijze gaven geen aanleiding om het ontwerpbestemmingsplan aan te passen. Het bestemmingsplan voldoet aan de wettelijke, beleidsmatige en digitale eisen.

Raadplegen van het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan ‘Ten noorden van Middelburgseweg 3' (NL.IMRO.0627.BPmiddelburgseweg3-0401) wordt met ingang van 25 oktober 2018 gedurende zes weken (tot en met 5 december 2018) ter inzage gelegd en is raadpleegbaar via de computer in de hal van het gemeentehuis. De openingstijden staan op gemeentelijke website www.waddinxveen.nl. Het bestemmingsplan is in te zien via ruimtelijkeplannen.nl en via voornoemde website.

Beroep

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar hebben gemaakt, belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet in staat zijn geweest een zienswijze in te dienen gedurende de termijn van terinzagelegging, kunnen schriftelijk beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan ‘Ten noorden van Middelburgseweg 3’. Het beroepschrift moet gezonden worden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Voor het in behandeling nemen van het beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Inwerking

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking op de dag na afloop van vermelde beroepstermijn. Als tijdens de beroepstermijn naast een beroepschrift ook een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) is ingediend, treedt het bestemmingsplan niet werking voordat op dat verzoek is beslist. Een verzoek om voorlopige voorziening moet worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Ook voor het behandelen van een verzoek om voorlopige voorziening wordt griffierecht geheven.

Voor meer informatie over deze publicatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte, de heer D. Koppenaal via telefoonnummer 14 0182 of via het e-mailadres ro@waddinxveen.nl

Waddinxveen, 24 oktober 2018

Naar boven