Ontwerpbestemmingsplan 'Landgoederen Numansdorp fase 2'

Logo Cromstrijen

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Landgoederen Numansdorp fase 2’ van 22 oktober tot en met 3 december 2018 ter inzage ligt.

 

Inhoud van het plan | Het ontwerpbestemmingsplan ‘Landgoederen Numansdorp fase 2’ voorziet in het uitbreiden van de bestaande landgoederenzone met een drietal landgoederen. Het plan draagt bij aan de natuurdoelstellingen en de recreatieve ontwikkelingen van de gemeente. Per landgoed mag één landhuis met twee (ondergeschikte) wooneenheden worden gebouwd.

 

Ter inzage legging | Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf maandag 22 oktober 2018 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. Tijdens de openingstijden van het servicecentrum (maandag t/m vrijdag van 9.30 – 12.00 uur, op dinsdag en donderdag tevens van 13.30 – 20.00 uur en op woensdagmiddag op afspraak) is inzage van het plan mogelijk en is er tevens gelegenheid tot het stellen van vragen over het plan. Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Indienen zienswijzen | Gedurende de genoemde termijn dat het plan ter inzage ligt, kan een ieder mondeling of schriftelijk zijn of haar zienswijze over het ontwerp van het bestemmingsplan kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Cromstrijen, Postbus 7400, 3280 AE Numansdorp. Het indienen van een zienswijze per e-mail is niet mogelijk.

Als u mondeling uw zienswijze wilt geven, kunt u een afspraak maken met het taakveld Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon: 14 0186.

 

Naar boven