Hollands Kroon -inritten Tussenweg 8 - Middenmeer

Logo Hollands Kroon

Het college van Burgemeester en Wethouders verlenen toestemming voor de aanleg van vier inritten, voor het perceel Tussenweg 8 in Middenmeer. Drie uitritten aan de Tussenweg en één uitrit aan de Flevoweg (calamiteitenuitrit) één en ander zoals aangegeven in de bijlage bij dit besluit. De calamiteitenuitrit aan de Flevoweg wordt tijdens de bouwwerkzaamheden aan dit perceel gebruikt als uitrit voor bouwverkeer waarbij aanvullende tijdelijke verkeersmaatregelen worden toegepast. Na de bouwwerkzaamheden vormt de uitrit aan de Flevoweg een calamiteitenuitrit.

 

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen 6 weken met ingang van de dag na verzending van dit besluit een gemotiveerd bezwaarschrift bij het college van burgemeester en wethouders indienen.

Ook bestaat, indien onverwijlde spoed dat vereist, de mogelijkheid een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank. Deze voorziening kunt u richten aan: rechtbank Noord-Holland (Afdeling Publiekrecht, sectie bestuursrecht) postbus 1621, 2003 BR Haarlem.

U kunt ook digitaal een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Hiervoor heeft u een DigiD (elektronische handtekening) nodig. Kijk op de genoemde website voor de precieze voorwaarden.

 

Anna Paulowna, 15 oktober 2018

J. Koops

Medewerker Verkeer en Vervoer

Naar boven