Bekenmaking vaststelling Bestemmingsplan Buitengebied Tweekarspelenweg 3 Blijham

Logo Westerwolde

Burgemeester en wethouders van Westerwolde maken bekend dat d egemeenteraad op 3 oktober 2018 het Burgemeester en wethouders van Westerwolde maken bekend dat de gemeenteraad op 3 oktober 2018 het “Bestemmingsplan Buitengebied, Tweekarspelenweg 3 Blijham” heeft vastgesteld (NL.IMRO.1950.BP1801-vs01). Het bestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid om het ter plaatse gevestigde melkveebedrijf uit te breiden. Het vastgestelde bestemmingsplan ligt van donderdag 18 oktober 2018 gedurende een periode van zes weken op de volgende wijzen ter inzage:

- papierenvorm (en gedurende de openingstijden van) de gemeentehuizen in Wedde en Sellingen;

- digitaal via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1950.BP1801-vs01.

Tegen het besluit kunnen belanghebbenden binnen 6 weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd schriftelijk beroep instellen. Beroep moet u instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. U kunt alleen beroep instellen:

- als u ook een zienswijze bij de gemeenteraad heeft ingediend;

- als u kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet is staat was om tegen het ontwerpbestemmingsplan een zienswijze in te dienen.

Ook kunt u tijdens deze periode een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Zo’n verzoek stuurt u naar de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak. Een beroepschrift en verzoek om voorlopige voorziening stuurt u naar Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Bij het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening bent u griffierecht verschuldigd. Het vastgestelde bestemmingsplan treedt in werking op de dag na de dag waarop de beroepstermijn afloopt. Als binnen de beroepstermijn ook een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend dan treedt het bestemmingsplan niet in werking totdat op dat verzoek is beslist

Naar boven