Gemeente Bernheze - Wet ruimtelijke ordening - Vastgesteld bestemmingsplan Wijststraat 12a Heesch - 17 oktober 2018

Logo Bernheze

 

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat in de gemeenteraadsvergadering van 27 september 2018 het bestemmingsplan Wijsstraat 12a is vastgesteld.

Inhoud: Het bestemmingsplan regelt toevoegen van een woning middels de RvR regeling.

Inzage: Het bestemmingsplan ligt met ingang van 17 oktober 2018 gedurende 6 weken (op afspraak) ter inzage in het gemeentehuis aan De Misse 6 te Heesch. De plannen zijn digitaal raadpleegbaar en te downloaden via de websites www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1721.BPWijsstraat12a-vg01) en www.bernheze.org.

Beroepsmogelijkheid: Belanghebbenden kunnen tegen het vaststellingsbesluit binnen de termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van genoemde afdeling.

Inwerkingtreding: Het vaststellingsbesluit en daarmee het bestemmingsplan treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend. In dat geval treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Informatie: Met vragen kunt u per mail contact opnemen met de heer P. de Wit van het domein Beleid, gemeente@bernheze.org,

Inzage: U kunt de stukken gedurende zes weken tijdens openingstijden op afspraak inzien in het gemeentehuis in Heesch en raadplegen op www.bernheze.org of www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep: Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na publicatiedatum van dit besluit beroep indienen bij de sector bestuursrecht van de rechtbank, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Het beroep heeft geen schorsende werking. Er zijn griffierechten verschuldigd.

Voorlopige voorziening: Belanghebbenden kunnen, aanvullend op een ingediend beroepschrift bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, de voorzitter van de afdeling verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. Er zijn griffierechten verschuldigd.

Heesch, 17 oktober 2018

Het college van burgemeester en wethoudes van de gemeente Bernheze

Naar boven