VOORONTWERP BESTEMMINGSPLAN “Hoedekenskerke, gedeelte Park de Remise, 2019”

Logo Borsele

Burgemeester en wethouders van Borsele maken bekend dat zij voor de locatie kadastraal bekend als gemeente Borsele, sectie T nr. 618 (in de nabijheid van de Kapuinhoekweg Hoedekenskerke) een bestemmingsplan in voorbereiding hebben.

Inhoud bestemmingsplan

Dit bestemmingsplan biedt de planologisch-juridische basis voor de realisatie van een recreatieve verblijfsvoorziening in de vorm van treinwagons in de groene setting van een bestaande boomgaard. Hiertoe wordt een aftakking van de spoorlijn gerealiseerd waarop een kleinschalig recreatiepark met acht slaapwagons en één wagon dienend als algemene voorziening/receptie zullen worden geplaatst, met bijbehorende voorzieningen.

Inzage

Vanaf 18 oktober tot en met 28 november 2018 ligt het voorontwerp bestemmingsplan ‘Hoedekenskerke, gedeelte Park de Remise, 2019” voor een ieder ter inzage. U kunt het voorontwerp bestemmingsplan via www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen. Selecteer op deze website het tabblad “Bestemmingsplannen”. Vul dan in het venster “ID” de plancode van dit bestemmingsplan in: NL.IMRO.0654.BPHKPDR2019-0001. U kunt het voorontwerp bestemmingsplan op www.ruimtelijkeplannen.nl ook via de gemeentelijke website www.borsele.nl raadplegen. Daarnaast ligt het voorontwerp bestemmingsplan ter inzage in het gemeentehuis, Stenevate 10 in Heinkenszand. Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m donderdag van 8.30 uur tot 16.00 uur en op vrijdag van 08.30 uur tot 12.00 uur.

Inspraak

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan iedereen een schriftelijke inspraakreactie naar voren brengen. Deze schriftelijke inspraakreactie kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Borsele, Postbus 1, 4450 AA Heinkenszand.

Informatie

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling op

0113- 238427.

Heinkenszand, 17 oktober 2018

 

Naar boven