Coördinatiebesluit scheepswerf Ravestein in Deest

Logo Druten

Burgemeester en wethouders van Druten maken bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 20 september 2018 heeft besloten om de coördinatieregeling ex artikel 30, lid 1, onder b van de Wet ruimtelijke ordening toe te passen voor de uitbreiding en modernisering van scheepswerf Ravestein in Deest.

De gemeentelijke coördinatieregeling maakt het mogelijk om gecoördineerd over het toekomstige bestemmingsplan en de diverse (omgevings)vergunningaanvragen te besluiten. Dit betekent dat de publicatie en terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerpbesluiten van de vergunningaanvragen gelijktijdig zal plaatsvinden, waarna zienswijzen kunnen worden ingediend. Tegen de besluiten kan in één keer beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. De coördinatieregeling heeft dus tot gevolg dat er slechts één gecombineerde procedure doorlopen hoeft te worden in plaats van verschillende afzonderlijke procedures.

Het coördinatiebesluit ligt met ingang van donderdag 18 oktober 2018 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Heuvel 1 in Druten. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur; op maandag is het gemeentehuis tevens geopend van 16.00 tot 19.00 uur. Tevens wordt het coördinatiebesluit langs elektronische weg beschikbaar gesteld op de website van de gemeente (www.druten.nl > gemeenteblad bekendmakingen Druten 17 oktober 2018).

Tegen het raadsbesluit tot het van toepassing verklaren van de coördinatieregeling kan geen bezwaar of beroep worden ingediend.

 

Druten, 17 oktober 2018

Burgemeester en wethouders voornoemd,

de secretaris, de burgemeester,

mr. drs. A.J.E.M. Buise-Jansen drs. L.J.E.M. van Riswijk

Naar boven