Gebruik ‘coördinatieregeling’ bedrijfslocatie Burgemeester Smeetsweg, Zoeterwoude

Logo Zoeterwoude

De gemeente Zoeterwoude laat weten dat de gemeenteraad op 6 september 2018 heeft besloten dat een aantal besluiten samen wordt voorbereid en bekend wordt gemaakt. Dit besluit is genomen volgens artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening. Hierin staat de coördinatieregeling.

Locatie

Het besluit gaat over onbebouwd terrein, aan de kruising van de Burgemeester Smeetsweg met de Industrieweg, ter hoogte van Industrieweg 43 en Energieweg 65. Hier wordt een bedrijfsperceel gerealiseerd van circa 3.000 m2.

Besluiten worden samen voorbereid

Om het gebied te mogen ontwikkelingen moeten er meerdere besluiten aangevraagd en verleend worden. Het gaat in elk geval om een wijziging van het bestemmingsplan en een omgevingsvergunning om te bouwen.

De coördinatieregeling maakt het mogelijk om gecoördineerd over het wijzigingsplan en de omgevingsvergunning te besluiten. Dit betekent dat de terinzagelegging van het ontwerpwijzigingsplan en de ontwerpbeschikking van de omgevingsvergunning gelijktijdig plaatsvinden. Tegen beide kunnen zienswijzen worden ingediend. Na het vaststellen van het wijzigingsplan en het verlenen van de omgevingsvergunning worden ook deze besluiten gelijktijdig ter inzage gelegd. Tegen beide kan gecombineerd beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

U kunt nu niet reageren

Tegen het besluit van de gemeenteraad om de coördinatieregeling te gebruiken kan geen bezwaar worden gemaakt en het kan ook niet aan de rechter worden voorgelegd. U kunt daar nu dus niet op reageren.

 

Naar boven