Ontwerp Uitwerkingsplan LijsterbesBV te Heiloo

Logo Heiloo

Burgemeester en wethouders maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 onderdeel a van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3.12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van donderdag 11 oktober 2018 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage ter inzage ligt:

• het ontwerp Uitwerkingsplan LijsterbesBV (percelen kadastraal bekend E2369 en E2500) te Heiloo.

 

Doel van het ontwerp Uitwerkingsplan

Het doel van het uitwerkingsplan is het planologisch – juridisch mogelijk maken van de bouw van twee vrijstaande woningen aan de Lijsterbes te Heiloo. Op de percelen die zijn opgenomen in het uitwerkingsplan LijsterbesBV is op ieder perceel afzonderlijk één vrijstaande woning gepland. Qua verkaveling en opzet past de uitwerking van de percelen aan de Lijsterbes binnen de regels van het geldende (globale) bestemmingsplan Zuiderloo.

 

Ter inzage

Het voorontwerp Uitwerkingsplan LijsterbesBV ligt van donderdag 11 oktober tot en met woensdag 21 november 2018 op de volgende wijze ter inzage:

• bij de informatiebalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Heiloo;

• in de Openbare Bibliotheek, Westerweg 250 te Heiloo.

 

Inzien via internet

• op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl/ NL.IMRO.0399.UwpLijsterbesBV-0301;

 

Zienswijzen

Gedurende de periode dat het ontwerp Uitwerkingsplan LijsterbesBV ter inzage ligt, kan een ieder naar aanleiding van het ontwerp Uitwerkingsplan LijsterbesBV -bij voorkeur schriftelijk en goed gemotiveerd – een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Heiloo. Uw schriftelijke zienswijze richt u aan het college van burgemeester en wethouders van Heiloo, Postbus 1, 1850 AA Heiloo. Vermeld boven aan uw brief het onderwerp: zienswijze ontwerp Uitwerkingsplan LijsterbesBV te Heiloo. Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid een mondelinge reactie naar voren te brengen, dan kunt u binnen de genoemde termijn van zes weken een afspraak maken met Sandra Jager van het Domein Ruimtelijke ontwikkeling, team plannen en projecten, telefoonnummer 088 909 7508.

 

Meer informatie

Voor overige vragen, neem dan contact op met Marcel Stijkel, projectleider Zuiderloo, telefoonnummer 072 535 66 66.

 

 

 

Heiloo, 10 oktober 2018

Naar boven