Vastgesteld bestemmingsplan ‘Ooijsebrug 2a', Groessen

Logo Duiven

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken bekend dat de gemeenteraad op 25 september 2018 heeft vastgesteld: het bestemmingsplan ‘Ooijsebrug 2a Groessen’

Bestemmingsplan ‘Ooijsebrug 2a Groessen’

Het bestemmingsplan wijzigt de bestemming aan de Groenestraat 2 van ‘Wonen-1’ naar ‘Agrarisch’ en wijzigt de bestemming aan de Ooijsebrug 2a van ‘Agrarisch’ naar ‘Wonen-1’. De wijzigingen worden doorgevoerd met het oog op het slopen van de woning aan de Groenestraat 2 en het (her) bouwen van een woning aan de Ooijsebrug. De verplaatsing van de woning vindt plaats met toepassing van de ‘Regeling specifieke uitkering aankoop woningen onder een hoogspanningsverbinding’.

Inzien

Het bestemmingsplan ‘Ooijsebrug 2a Groessen’ ligt met ingang van donderdag 11 oktober 2018 tot en met woensdag 21 november 2018 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij het Loket omgevingsvergunning, Koning Willem-Alexanderplein 1 te Duiven. Dit loket is van maandag tot en met vrijdag op afspraak geopend van 08.30 uur tot 12.30 uur en bereikbaar op telefoonnummer 088- 695 3000. Daarnaast is het bestemmingsplan te lezen op de gemeentelijke website, http://0226.roview.net en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (IDN: NL.IMRO.0226.BPBUITENGEBIED018-VS01).

Beroep

Van vrijdag 12 oktober 2018 tot en met donderdag 22 november 2018 kan beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende:

 

  • Die tijdig een zienswijze heeft ingediend tegen het bestemmingsplan;

  • Die aannemelijk kan maken redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen tegen het bestemmingsplan.

    • 1.

       

Het besluit tot vaststellen van het bestemmingsplan treedt in werking één dag na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Voor een schorsing dient binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening te worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dit kan alleen door een belanghebbende die een beroepschrift heeft ingediend. Wanneer binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Voor zowel het indienen van een beroepschrift, als een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verschuldigd. De hoogte van deze griffierechten zijn te vinden via www.rechtspraak.nl

Voor vragen over deze publicatie of inzage in de stukken buiten openingstijden kunt u telefonisch een afspraak maken met mevrouw C. Kohinor via 088-695 3000.

Naar boven