Inspraak voorontwerpbestemmingsplan Nieuwolda, De Kamp, Nieuwe Scheemda en 't Waar

Logo Oldambt

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening geven Burgemeester en wethouders van de gemeente Oldambt kennis van het feit dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor Nieuwolda, de Kamp, Nieuw Scheemda en ‘t Waar. Het betreft de actualisatie van de nu geldende bestemmingsplannen.

Het voorontwerp bestemmingsplan ligt voor een ieder, ingevolge de gemeentelijke inspraakverordening, gedurende 6 weken ter inzage te weten van 10 oktober t/m 22 november 2018. De stukken kunnen worden ingezien in het gemeentehuis van Oldambt, Johan Modastraat 6 te Winschoten op werkdagen tussen 08.30 uur en 12.30 uur. Tevens kan een mondelinge toelichting worden verkregen.

Het voorontwerp bestemmingsplan is digitaal beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt het voorontwerp bestemmingsplan raadplegen door bij het tablad ID de plancode in te vullen. De plancode van het voorontwerp bestemmingsplan is: NL.IMRO.1895.13BP0005-0201. Ook de planbestanden zijn hier digitaal te raadplegen.

Een ieder kan gedurende de termijn van ter inzage ligging schriftelijk een inspraakreactie indienen tegen het voorontwerpbestemmingsplan bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oldambt, Postbus 175, 9670 AD Winschoten. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Hiervoor kunt u opnemen met het cluster Ruimtelijke Ontwikkeling via het telefoonnummer (0597) 48 24 00.

 

Winschoten, 10 oktober 2018

Naar boven