Omgevingsvergunning (projectafwijkingsbesluit) Berghem 1, Gulpen

Logo Gulpen-Wittem

 

Burgemeester en Wethouders van Gulpen-Wittem maken bekend dat de volgende omgevingsvergunning op basis van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) is verleend waarbij de uitgebreide voorbereidingsprocedure van toepassing is (projectafwijkingsbesluit):

•Ontheffing bestemmingsplan herschikking kampeermiddelen (uitbreiding stacaravans, vermindering seizoenskampeerplekken "bestaande aantal kampeermiddelen blijft gelijk") op de locatie Berghem 1 in Gulpen.

Kadastraal bekend als gemeente Wittem, sectie M, nummer 246.

De omgevingsvergunning en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 17 oktober 2018 tot en met 28 november 2018 ter inzage. Inzien kan via:

  • -

    Een bezoek aan het gemeentehuis, Willem Vliegenstraat 12 te Gulpen, tijdens openingstijden klantcontactcentrum (maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 17.00 uur en donderdagavond tot 20.00 uur). Indien u naast het inzien van de stukken tevens een toelichting wenst dient u hiervoor een afspraak te maken via het klantcontactcentrum.

  • -

    De gemeentelijke website: www.gulpen-wittem.nl (Ontdek Gulpen-Wittem/ Bouwen, wonen en plannen/ Projectbesluiten).

  • -

    www.ruimtelijkeplannen.nl

    (www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1729.paBerghem1-VG01)

Beroep

Tegen de omgevingsvergunning kan gedurende bovengenoemde termijn beroep worden ingesteld door een belanghebbende die:

  • tijdig tegen het ontwerpbesluit zienswijzen heeft ingebracht;

  • aantoont dat hij hiertoe redelijkerwijs niet in staat is geweest.

Het beroepschrift moet worden ingesteld bij de Rechtbank Limburg, Sector bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Zorg ervoor dat de datum, uw naam, handtekening, adres, een omschrijving van deze brief (of een kopie) en de reden waarom u het niet eens bent met onze beslissing, in uw brief staan.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/ bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Soms is er sprake van spoed, in dat geval kunt u bij de rechter een voorlopige voorziening vragen. Zie voor meer informatie www.rechtspraak.nl.

Naar boven