Besluit van de raad van bestuur van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek van 4 oktober 2018, nr. 261, houdende verlening van mandaat aan prof. dr. H.W. van den Doel om NWO individueel te vertegenwoordigen bij de ondertekening van twee Letters of Intent voor versterking van de samenwerking met de Japan Society for the Promotion of Science (JSPS) en de Japan Science and Technology Agency (JST), tijdens een Science & Technology round table bijeenkomst op vrijdag 5 oktober 2018 in Tokyo, Japan

De raad van bestuur van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek,

gelet op artikel 7 van de Wet op de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek, alsmede artikel 2.2 en artikel 2.4 van de Bevoegdhedenregeling NWO;

Besluit:

Artikel 1

Aan lid van de raad van bestuur prof. dr. H.W. van den Doel wordt mandaat verleend om de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek tijdens een Science & Technology round table bijeenkomst op vrijdag 5 oktober 2018 in Tokyo, Japan, individueel te vertegenwoordigen bij de ondertekening van twee Letters of Intent voor versterking van de samenwerking met de Japan Society for the Promotion of Science (JSPS) en de Japan Science and Technology Agency (JST).

Artikel 2

Het krachtens mandaat ondertekenen van de in artikel 1 genoemde Letters of Intent geschiedt als volgt:

On behalf of NWO,

(handtekening)

prof. dr. H.W. van den Doel

member of the Executive Board

Artikel 3

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst en werkt terug tot en met 4 oktober 2018.

Artikel 4

Dit besluit wordt aangehaald als: Besluit raad van bestuur NWO verlening mandaat aan prof. dr. H.W. van den Doel om NWO op 5 oktober 2018 individueel te vertegenwoordigen bij de ondertekening van twee Letters of Intent voor versterking van de samenwerking met de Japan Society for the Promotion of Science (JSPS) en de Japan Science and Technology Agency (JST).

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst.

Den Haag, 4 oktober 2018

De raad van bestuur van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek,

C.C.A.M. Gielen, voorzitter

C.E. Visser, vice-voorzitter en portefeuillehouder bedrijfsvoering en financiën

H.W. van den Doel, lid en voorzitter domeinbestuur SGW

J.J.G. Geurts, lid en voorzitter ZonMw

J.C. Schouten lid en voorzitter domeinbestuur TTW

L.J. Braakman lid en voorzitter domeinbestuur ENW

Voor deze, N.J. Lopes Cardozo, waarnemer

Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken binnen zes weken na de dag van dagtekening van deze Staatscourant een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het bestuur van de Raad van Bestuur van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek, Postbus 93138, 2509 AC Den Haag.

Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten:

  • a) de naam en het adres van de indiener;

  • b) de dagtekening

  • c) een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht; Voeg bij uw bezwaarschrift eventueel een kopie van dit besluit.

  • d) de (aankondiging van de) gronden van het bezwaar

Naar boven