Bestemmingsplan 1e herziening Velmolen Oost fase 3

Logo Uden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Uden maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan ‘1e herziening Velmolen Oost fase 3’ met planidentificatienummer NL.IMRO.0856.BPWgeluidswalVOf3-VA01 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Inhoud plan

Het plan voorziet in het gedeeltelijk gewijzigde aanleg van de geluidswerende voorziening tussen de nieuwe woningen in de ontwikkeling ‘Voor elk wat wils’ en de Lippstadtsingel. In het vigerende bestemmingsplan was een afbuiging van dit scherm voorzien. Met onderliggende herziening wordt een volledig evenwijdig gepositioneerd scherm planologisch mogelijk gemaakt. Ten opzichte van het ontwerp bestemmingsplan is vanwege een ontvangen zienswijze paragraaf 2.3 van de toelichting aangevuld. Verder is het plan ongewijzigd ten opzichte van het ontwerp.

Inzien

Het bestemmingsplan ligt vanaf donderdag 11 oktober 2018 gedurende zes weken, dus tot en met woensdag 21 november 2018 ter inzage bij de centrale balie van de dienst Publiekzaken op het Gemeentehuis, Markt 145 in Uden.

Het bestemmingsplan is te raadplegen via de website van de gemeente Uden, via www.uden.nl, onder Bouwen en verbouwen / bestemmingsplannen / overzicht bestemmingsplannen. Het bestemmingsplan is tevens digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reageren op het plan (instellen beroep)

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen de vaststelling van het bestemmingsplan beroep worden ingesteld door:

  • -

    Belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerp wijzigingsplan kenbaar hebben gemaakt;

  • -

    Iedere belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze tegen het ontwerp wijzigingsplan bij het college kenbaar te maken;

  • -

    Eenieder tegen de gewijzigde onderdelen uit het bestemmingsplan, te weten paragraaf 2.3 van de toelichting.

Het beroepschrift dient gericht te worden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep is ingesteld, kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van dezelfde afdeling van de Raad van State. Een verzoek om een voorlopige voorziening moet dezelfde gegevens bevatten als het beroepschrift. Tevens moet u het spoedeisende belang aangeven. Ook wordt bij een verzoek om een voorlopige voorziening griffierecht in rekening gebracht.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar Marion van de Ven, bereikbaar via telefoonnummer 14 0413.

Naar boven